top of page

Nestjes

Bekijk de nestjes van wildebras

Ons kitten en zijn nieuwe huis

Wat hopen wij onze kittens te kunnen bieden wanneer zij ons gaan verlaten? Niet alle baasjes, ondanks hun gouden hart, zullen hun Noor een leefomgeving kunnen bieden zoals bij ons. Daar zijn wij ons geheel van bewust. Minimaal verwachten wij dat de kat tenminste niet zijn leven alleen moet slijten. Een soortgenoot is vanzelfsprekend een heel goed begin voor het welvoelen van een Noor, maar in een enkel geval kan een Noor ook uw “persoonlijke gezelschap” zijn.. Tevens is een goede mogelijkheid om van de elementen en het wisselen van dag en nacht te genieten, zoals een vrij toegankelijk buitenverblijf (zelfs een afgezet balkon), voor hen een heerlijkheid.

De kittens zullen ons huis, hun moeder-vader en ooms en tantes niet verlaten voor hun 13e week. Tot op dat moment zorgen wij ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Ze worden alleen overgedragen als gezelschapsdier en wij verwachten dat u het kitten voor zijn of haar leven bij u zal huisvesten. Wij geven uw kitten een uitermate goede eerste 13 weken waarin wij zorg dragen voor tenminste alle verplichte inentingen (op verzoek aangevuld met bijv. Rabiës), eerste klas voeding, en behandeling tegen potentiële plagen van vlooien of parasieten. Elk kitten beschikt over een geregistreerde en correcte stamboom en het krijgt een grondige controle van gezondheid door onze vaste dierenarts.

Cattery WILDEBRAS is dus minder wild dan dat u wellicht uit de naam zal opmaken.

Kittens (nestjes) zullen we slechts beperkt beschikbaar hebben. De harmonie in de groep en het plezier wat wij daaruit zelf putten is voor ons van groter belang dan het “hebben” van nestjes. En als wij dan een nestje hebben, dan willen wij daar ook de tijd voor hebben om ZELF van te genieten!

Er zijn momenteel geen kittens beschikbaar...

U heeft reeds kunnen opmaken in de informatie dat wij geen kitten planning hebben. Het welzijn van onze Noren is onze eerste prioriteit. Daarbij: een moederpoes met Kittens is ook voor ons een moment van plezier en ontspanning!

Wilt u met ons in contact komen om bijvoorbeeld op de hoogte te worden gehouden van ophanden zijnde geboortes, neem dan contact met ons op via onze contactgegevens. Zijn er kittens geboren en beschikbaar, dan zullen wij daar onder andere hier op deze pagina aandacht aan besteden.

Whoeps…. dan nog even aandacht voor het volgende:

Alle kittens die ons huis verlaten zullen wij in geval van een onverhoopt huisvestingsprobleem aan de kopers zijde terug nemen, dan wel u begeleiden tot een verantwoorde oplossing waarin het welzijn van uw kat (ons kitten) voorop staat. Daarvoor zult u bij aankoop van een kitten zelfs bij ons moeten tekenen. Prijzen van kittens zijn conform actuele gangbare prijzen van een Noor. Hierin kennen wij geen kortingen door zonder stamboom of andere “bezuinigingen” te verkopen.

Ons prijsbeleid

Wil je meer te weten komen over ons prijsbeleid? Klik dan op de onderstaande knop!

Nestje 25 dagen6.jpg

Nestje Roderick + Isabella

Zomer 2023

Alle zomerkittens hebben een fijn thuis gevonden.

26-06-2023

Storm van de Wildebras - Kater

Sunny Boy van de Wildebras - Kater

Flora van de Wildebras - Poes

Avonturiers1

Nestje Roderick + Victoria

Avonturiers

Alle avonturiers hebben een fijn thuis gevonden.

08-04-2023

Piet Hein van de Wildebras - Kater

Winston van de Wildebras - Kater

Abel Tasman van de Wildebras - Kater

Freya Stark van de Wildebras - Poes

James Cook (Loki) van de Wildebras - Kater

Kleine kitten 1.png

Nestje Roderick + Victoria

Juweeltjes

Alle juweeltjes hebben een fijn thuis gevonden.

15-03-2022

Coltan van de Wildebras - Kater

Beryl van de Wildebras - Kater

Rocky van de Wildebras - Kater

Brianna van de Wildebras - Poes

Ruby van de Wildebras - Poes

bottom of page